Hayatımız sınav mı?

CC0 1.0 Universal

Yazın ilk günlerine damga vuran sınavlarıyla Haziran ayını geride bıraktık. Gençler, LGS ve YKS sınavlarında ter dökerken bizlerde evlatlarımızın heyecanını paylaştık, duygularına ortak olduk, sınavsonuçları hepsinin yüzünü güldürsün istedik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da zor birsüreçti elbette sınava hazırlanmak; genç kardeşlerimi bu zorlu süreci başarıyla yönettikleri için ayrı ayrı kutluyor, sonuçlar ne olursa olsun asıl sınavın yaşamı anlamlı kılmak adına atılan adımlar olduğunun altını çizmek istiyorum. Sevgili gençler; sınavsonuçlandıktan sonra tercih döneminde en önemli hususun “kararvermek" olduğunu unutmayınız. Bizler, “Kendi Hikayeni Yaz!" mortomuzla, kendiniz için en doğru kararı yine sizin vereceğinize yürekten inanıyoruz. İçinizdeki sesi dinlerken okullar arasında realist bir mukayese yapmak gerektiğini biliniz. Dünyanın dijital bir dönüşümden geçtiği bu günlerde özellikle eğitim kurumlarının tercih edilmesini etkileyecek en önemli kriterlerden biri de dijitalleşmedeki başarı ve performanstır...

Hayat, Sınav, Tercih, Üniversite, Teknoloji, Çevrimiçi eğitim, İmha ve inşa

Ad-HOC

Karasar, Ş. (2020). Hayatımız sınav mı. Ad-HOC. 2(16), s. 1-1.