CC0 1.0 Universal

Amaç: Çocukların gelişimlerinde babalar da en az anneler kadar önemli rol oynamaktadır. Baba bebek arasındaki bağlanmanın sağlıklı olabilmesi çok önemlidir. Araştırma, baba bebek bağlanma düzeylerini ve baba bebek bağlanması arasındaki ilişkinin bazı değişkenler üzerindeki etkisini belirlemek amacıyla yapılmıştır.

Baba bebek bağlanması, Baba bebek ilişkisi, Babalık rolü, Baba-bebek etkileşimi

14. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresi: Çocuğun Ekolojik Dünyası

Demirçin, Z., Metin, E., Uysal, İ., Taşdelen, B., Sarıosmanoğlu, A. ve Cabi, E. (2019). Baba bebek bağlanması arasındaki ilişkinin bazı değişkenler üzerindeki etkisinin incelenmesi. 14. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresi: Çocuğun Ekolojik Dünyası Özet Kitapçığı, Maltepe Üniversitesi.