Random inguinal fleplerle protez basısına bağlı penis doku defektinin onarımı

1995

Dokuz Eylül Üniversitesi

CC0 1.0 Universal

Dünyada yaygın olan penis protezi ile empotons tedavisi ülkemizde de artmaktadır. Üroloji ve plastik cerrahi uzmanlarınca uygulanan penis protezlerinin değişik tiplerinin farklı komplikasyonları görülmektedir.
As in the world number number of impotence cases treated by penile prothesis are incresing in our country. Plastic surgery and urology confront with different complications by different types of prothesis

Penis protezi, Bası yarası, Lokal flep, Penile prothesis, Pressure sores, Local flaps

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi

Görgü, M., Erdoğan, B., Aköz, T., Öztuğ, A. ve Çetinkaya, M. (1995). Random inguinal fleplerle protez basısına bağlı penis doku defektinin onarımı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi. 9(3), s. 1-4.