Can a cancer cell turn into a normal cell?

CC0 1.0 Universal

HepG2 cells, a human liver cancer cell line (hepatocellular carcinoma), are being considered as a future model for bioartificial liver studies. They have the ability to differentiate and show some morphologic and functional features of normal liver cells.
Bir karaciğer kanser hücre dizisi olan HepG2 hücrelerinin gelecekte yapay karaciğer çalışmaları için iyi bir model olacağına inanılmaktadır. Bu hücreler, farklılaşabilmekte ve normal karaciğer hücrelerinin bazı özelliklerini gösterebilmektedir.

Aktaş, R. G. (2014). Can a cancer cell turn into a normal cell? / Bir kanser hücresi yeniden normal bir hücreye dönüşebilir mi? Frontiers in Medical Sciences: Diabetes, Cancer and Their Connection / Tıpta Yenilikler : Diyabet, Kanser ve İlişkileri, Maltepe Üniversitesi. s.61-64.