CC0 1.0 Universal

Several studies have been reported on the in vitro expansion of stem cells from pancreatic islet ( PI-SCs) cultures and on the differentiation of these SCs into multi-lineage cells.
In-vitro kültürlerde pankreatik adacıklardan kök hücrelerin (PA-KH) elde edilmesi ve bu kök hücrelerin farklılaşmasına yönelik birçok çalışma yapılmıştır.

Karaöz, E. (2014). Immunosuppresive and anti-apoptotic properties of pancreatic islet derived stem cells / Pankreatik adacık kaynaklı kök hücrelerin immun-baskılayıcı ve anti-apoptotik özellikleri. Frontiers in Medical Sciences: Diabetes, Cancer and Their Connection / Tıpta Yenilikler : Diyabet, Kanser ve İlişkileri, Maltepe Üniversitesi. s.49-52.